Studievejledningen for Humanistisk Informatik Aalborg - Kommunikation, Informationsvidenskab og Interaktive Digitale Medier

Den decentrale studievejledning for Humanistisk Informatik: Kommunikation, Informationsvidenskab, Interaktive Digitale Medier og Oplevelsesdesign.

- Et godt sted at starte

Velkommen til den decentrale studievejledning for Humanistisk Informatik. Vi er decentrale studievejledere på grunduddannelsen Humanistisk Informatik, og de overbygninger der følger herefter. På denne hjemmeside kan du læse om: 

Hos studievejledningen kan du få en personlig snak om emner som:

  • Uddannelsernes struktur og indhold
  • Studiemiljø
  • Eksamensformer
  • Merit
  • Praktik

Du er altid velkommen til at kontakte studievejledningen. Vi har tavshedspligt, så alt, hvad vi taler om, bliver imellem os. Vi samarbejder med de andre studievejledere på AAU, så hvis vi ikke kan hjælpe, ved vi i de fleste tilfælde, hvem du kan kontakte.

Kontakt de decentrale studievejledere
 

Studievejlederne for Humanistisk Informatik er:
Stine Lund, Ditte Dollerup Larsen og Thomas Marbæk Nielsen

De decentrale studievejledere kan kontaktes på:

E-mail: infovejl-huminf@hum.aau.dk

Åbningstider:
Mandage kl. 9.00-11.00 og Torsdage kl. 12.15-14.15.

d. 18/9 er der lukket, men åbent d. 17/9 kl. 10.00-12.00. 

Telefon: 99 40 90 12 (Er kun bemandet i åbningstiden, så det anbefales at skrive en mail)

Adresse:
Rendsburggade 14
9000 Aalborg

lokale 2.250

Der kan være ændringer i træffetider, så det er altid en god idé at aftale en tid inden ved at sende en mail. Du kan dog også dukke op uden en aftalt tid. Vær opmærksom på, at det kræver aktivt studiekort at komme ind til lokalerne, så hvis du ikke er studerende på Humanistisk Informatik, vil det være en god idé at lave en aftale med studievejlederen, så du kan blive lukket ind.

Har du brug for et møde uden for åbningstiden, kan dette også lade sig gøre efter aftale. Skriv til studievejledningen for at aftale nærmere herom.

Ret til ændringer forbeholdes.

Den Centrale Studievejledning

For spørgsmål af mere generel karakter henviser vi til Aalborg Universitets Centrale studievejledning, der bl.a. kan hjælpe dig med disse spørgsmål:

  • Optagelse via KOT, Indskrivning udenom KOT, Regler i forbindelse med studiepause, herunder økonomi i relation til udmeldelse, orlov og fravalg af SU-klip.
  • SU-spørgsmål, herunder f.eks. beregning af fribeløb, barselsklip, dispensationsklip og slutlån.
  • Tompladsordning, Frie studieaktiviteter og Udbuddet under åben uddannelse.

Du kan finde deres kontaktinformationer her.